Babagan awake dhewe

Jiangyin Daniel Cooler Co., Ltd. minangka Plate Heat Exchanger Gasket, Brazed Plate Heat Exchanger, Plate Heat Exchanger pangembangan produk, desain aplikasi, manufaktur, sales, layanan teknis kanggo perusahaan terpadu. wis melu profesional ing luwih saka rong puluh piring desain exchanger panas, pembangunan, produksi, testing lan nggunakake teknologi, karo teknologi majeng minangka titik wiwitan, bisa independen dikembangaké miturut produksi dikarepake customer saka macem-macem jinis exchanger panas piring khas, lan nyedhiyani pelanggan kanthi dhukungan teknis lan layanan profesional. Perusahaan ngasilake macem-macem jinis penukar panas piring sing bisa dicopot lan penukar panas piring brazed. Amarga profesional, dadi luar biasa.

Rincian
bab1
News
  • QR